IDRETTSUTØVERE

LUDVIG SØGNEN JENSEN

Ludvig er verdens raskeste langrennsløper! Han går supersprint på langrenns- og rulleski og er innehaver av verdensrekorden på 100m supersprint. Ludvig er altså raketten i Norges nasjonalidrett.

  • Black Instagram Icon

EMILIE HAAVI

Emilie er en lynrask ving som spiller for Norge og Lillestrøm. Hun har fire seriemesterskap, over 60 landskamper, 15 landslagsmål, og et rykk på kanten som ikke kan kvantifiseres. Bærumsjenta har i tillegg en utdanning fra Norges Idrettshøyskole.

  • Black Instagram Icon

BEACHVOLLEY VIKINGS  (Mol/Sørum)

BeachVolley Vikings er et satsingslag ledet av landslagstrener Kåre Mol med Anders Mol og Christian Sørum i spissen. Duoen er ranket som #1 i verden, og ble i 2018 tidenes yngste europamestere. De spiller på verdenstouren til FIVB, og deres fokus og største mål nå er medalje i OL i 2020. Med tanke på deres unge alder så er OL i 2020 bare begynnelsen.

  • Black Instagram Icon

GURO REITEN

Guro herjet i 2017-sesongen og kronet toppspillet med å bli seriemester med LSK og toppscorer i Toppserien. 23-åringen er en 10er med både fotballhjerne og tekniske ferdigheter i verdensklasse som både klubb og landslag nyter godt av.

  • Black Instagram Icon

MAREN MJELDE

Maren er kaptein for fotballandslaget og spiller for Chelsea. 28-åringen har langt over 100 kamper for landslaget, og vært utenlandsproff siden 2012. Marens fotballferdigheter blandet med lederevner og erfaring gjør henne til en særdeles ettertraktet spiller.

  • Black Instagram Icon

INGRID ENGEN

Ingrid Engen er født i 1998 og har allerede rukket å gjøre seg bemerket i Toppserien både for Trondheims-Ørn og LSK. Debuterte på landslaget i 2018 som et resultat av hennes spillforståelse, løpsstyrke, og boks-til-boks ferdigheter. Norges nye midtbanesjef for mange år fremover! 

  • Black Instagram Icon

EKSPERTER

ATLE BAKKEN

Atle er utdannet PT, har en bachelor i osteopati, og flere års erfaring med å trene både grupper og individer - hverdagshelter og profesjonelle utøvere som satser internasjonalt. Spesialitetene er eksplosiv trening, styrke, spenst og hurtighet. Underviser også i olympiske løft.